Tips,Zakelijk auto Zo automatiseer je jouw rittenregistratie

Zo automatiseer je jouw rittenregistratie

Zo automatiseer je jouw rittenregistratie post thumbnail image

Heb je een auto op je bedrijfsnaam staan, of maken je werknemers veel zakelijke ritten in hun privé auto? Dan is het van belang om alle gemaakte ritten goed bij te houden. Dit is namelijk wettelijk verplicht en moet op elk gekozen moment aangetoond kunnen worden bij de Belastingdienst. Echter is dit geen makkelijke taak om het allemaal zo goed mogelijk uit te voeren. Elke rit moet namelijk gewoon met de hand worden bijgehouden, waarna het doorgestuurd moet worden naar de administratie, die weer alle gegevens verzameld. Daarom is het erg belangrijk dat je ritten altijd zo goed mogelijk up-to-date zijn. Wanneer dit niet gebeurd, dan loop je het risico om een hoge boete te moeten betalen. En natuurlijk wil niemand dat! Wij hebben een manier gevonden waarop jouw rittenregistratie een stuk gemakkelijk wordt. Dit wordt gedaan door automatisering door middel van de app van Linqo! Wil je meer informatie over deze app? Je leest het hieronder!

De app van Linqo

Door middel van de app van Linqo te gebruiken, maak je het een stuk gemakkelijker voor jezelf en je werknemers. Je krijgt namelijk meer inzicht in het indelen van je wagenpark en de brandstofverbruik Daarnaast zorgt Linqo er ook voor dat je meer inzicht krijgt in het rijgedrag van de bestuurders van de auto. Ook geeft Linqo je een overzicht van alle kosten. Met gebruik van GPS monitoring kun je zien waar het voertuig zich op dat moment bevindt. Door Linqo hoef je nu nooit meer zelf je ritten in te voeren maar wordt het voor je gedaan, waardoor jij en je werknemers meer tijd over hebben voor andere belangrijke taken! Bovendien krijg je nog een duidelijk overzicht ook!

Meer informatie over Linqo

Linqo is dus een uitstekend systeem om je rittenregistratie bij te houden, en zorgt ervoor dat je geen hoge boete meer riskeert. Wil je graag meer informatie over Linqo? Kijk dan eens op de website, daar staat veel informatie over de app van Linqo. Ook kun je gerust contact opnemen met de specialisten van Linqo! Zij staan je graag te woord!

Related Post