B2B,Financieel,MKB Welke kosten zitten er vast aan payroll?

Welke kosten zitten er vast aan payroll?

Welke kosten zitten er vast aan payroll? post thumbnail image

Heb je een eigen bedrijf? en houd je geen tijd meer over voor zaken waar je echt mee bezig wilt zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van payroll select. Deze partij neemt namelijk bepaalde zaken van je over, denk aan administratieve en financiële zaken. Maar ook als je alleen advies nodig hebt, bijvoorbeeld over vragen omrend het personeel kan je altijd bij payroll select terecht. Hierdoor heb je altijd een helpende hand, die veel werk van je overneemt. Op deze manier houd jij meer tijd over voor belangrijke werkzaamheden. 

Wat houdt payroll in

Jouw werknemers zijn officieel in dienst bij een payrollorganisatie zoals payroll select. Dit scheelt voor jou als baas veel tijd. Daarnaast weet je zeker dat de zaken rondom het personeel goed geregeld worden, omdat een specialist het in handen heeft. Daarnaast is er nog een voordeel als werkgever zijnde, je hebt als werkgever geen werkgeversrisico meer. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een werknemer niet meer hoeft door te betalen als diegene ziek is. 

De kosten van payrolling

Aan de werksfeer veranderd verder niet veel. Je werkt namelijk nog steeds voor je werkgever en hij/zij kan je nog steeds opdrachten geven. Wat wel anders wordt is de uitbetaling van het loon. De payroll organisatie betaald deze namelijk. Als werknemer veranderd er verder dus niet zo veel, maar het is mogelijk dat je als werkgever nog wel wat vragen hebt. Een van de belangrijkste vragen zijn de kosten. Het is namelijk wel belangrijk dat je als bedrijf zijnde payrolling kan betalen. De kosten van payrolling hangen af van verschillende factoren, denk aan; loon, premies, reserveringen, belastingen, feestdagen, pensioen, vakantiedagen en vakantiegeld, ziekteverzuimen en volledige administratie. Je betaalt namelijk een vaste prijs per uur dat er gewerkt wordt. Maar er wordt rekening gehouden met de zogeheten omrekenfactor, dit is afhankelijk van het cao en de branche. 

Payroll select

Wil je graag meer weten over de Payroll kosten? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van payroll select. Deze partij is kan je als de beste helpen, en beantwoord graag al je vragen. Op de website van payroll select is het mogelijk om de kosten op te vragen, vul het formulier in en de medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Related Post