Tips,Zakelijke internet,Zakelijke software De snelheid van jouw website

De snelheid van jouw website

De snelheid van jouw website post thumbnail image

Het uiterlijk van een website is van groot belang op het eerste oog. Iedereen wil natuurlijk een visuele mooie website, die erg aantrekkelijk is. Echter is het tweede punt dat een website ook snel moet zijn. Is dit namelijk niet het geval, dan zullen bezoekers toch sneller de website weer verlaten. Het is dus erg belangrijk om bezoekers die eenmaal op jouw website zijn beland, ook daar te houden. Maar hoe je dit precies en waarom draagt een snelle website hier aan bij? In dit blog vertellen wij je meer over de voordelen van een snelle website.

Behoud bezoekers op jouw website

Is de laadtijd van jouw webpagina’s erg langzaam? Dan verliezen veel bezoekers vaak hun geduld en zullen ze sneller jouw website verlaten. Hierdoor zullen de bezoekers dus ook niet overgaan tot conversie en verlies jij je bezoekers. Daarnaast is de laadtijd van jouw website ook erg belangrijk voor jouw positie in Google. Google neemt dit namelijk mee tijdens het indexeren van jouw website. En hoe hoger jouw website of webshop gepositioneerd is in Google, hoe meer bezoekers jij zult ontvangen. Wil je jouw laadtijd checken? Maak dan gebruik van Pagespeed Insights, want hier kun je vaststellen wat de laadtijd is op mobiel en op desktop.

Google Pagespeed Insights

De hosting performance van jouw webshop is sterk afhankelijk van de hardware die erachter schuilt. Een goede basis van jouw website is daarom van groot belang. En natuurlijk kan de pagespeed geoptimaliseerd worden. De Pagespeed Insights geven ook de punten om jouw website te optimaliseren, waardoor de laadtijd een stuk sneller wordt. Natuurlijk is dit een behoorlijke klus en is er veel werk aan de winkel om dit te optimaliseren. Dit kun je geheel zelf aanpakken, maar je kunt hier natuurlijk de experts bijhalen, zodat jij in ieder geval niet met de hand alle punten stuk voor stuk moet optimaliseren. Het duurt dan namelijk ook nog een tijd voordat de resultaten zichtbaar zijn.

Urenlange optimalisaties is nu verleden tijd

Het is verstandiger om experts aan het werk te zetten en jouw website te optimaliseren. Met de Hipex Pagespeed Optimizer automatiseer je honderden optimalisaties en zul je je score flink verbeteren. De experts van Hipex.io kunnen je daar natuurlijk meer over de mogelijkheden voor jouw website vertellen. Doe allereerst eens de website scan en kijk jouw website ervoor staat! Daarna kun jij je focussen op alle verbeterpunten.

Related Post