B2B Geen inspiratie voor een cadeau

Geen inspiratie voor een cadeau

Geen inspiratie voor een cadeau post thumbnail image

Wil je iemand verrassen met een leuk relatiegeschenk, maar ben je door ideeën heen? Dan is een bedrukte pen altijd een veilige optie. Er hoeft namelijk niet eens een speciale gelegenheid te zijn om een relatiegeschenk te geven. Er is niks mis mee om het juist op een onverwacht moment te doen. Een klant in het zonnetje zetten bijvoorbeeld. Het is wel belangrijk dat je dan een relatiegeschenk uitkiest die ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Dit functioneert dan ook als promotiemateriaal. Een voor de hand liggend moment is bijvoorbeeld rondom kerst. Kiest dus juist daarom een ander moment om je relatiegeschenk te versturen. Pennen doen het altijd erg goed, want pennen raken altijd kwijt en verdwijnen naar onverklaarbare plekken. De pennen kun je ook bedrukken met een logo of tekst. Meer weten over pennen bedrukken? Wij vertellen het hier.

Relatiegeschenken bedrukken

Een veelgebruikt product zoals een pen, is niet het enige wat je kan laten bedrukken. Er zijn ook andere opties, zoals waterflessen, schrijfblokken, tassen en paraplu’s. Maak dus een plan van de mogelijkheden van de relatiegeschenken en bedenk welk artikel het beste past bij de klant en waar ze het meest baat bij hebben. Al deze artikelen kun je ook laten bedrukken met een bepaald logo, zodat iedereen het artikel kan herkennen en jouw naamsbekendheid omhoog gaat. Als je een duidelijk beeld hebt van hoe het product er uit hoort te zien, ben je binnen no time klaar met bestellen en is het afleveren zo gebeurd.

Waar bedruk je pennen?

Zodra je de keuze hebt gemaakt om pennen uit te kiezen als relatiegeschenk, is de tweede stap om de keuze te maken waar je dit gaat bestellen. Wij adviseren jou Maxilia, waar je verschillende artikelen kunt laten bedrukken, waaronder ook pennen. Het is met enkele drukken op de knop en het bedrijf regelt de rest. Zorg er voor dat je van tevoren vastlegt waar je naar op zoek bent, zodat je zoektocht een stuk sneller gaat. Een tip: de kleur, grootte en materiaal zijn bepalende factoren voor de prijs. Houd hier dus rekening mee!

Related Post