B2B,Zakelijke internet Hoe haal je snel resultaten met zoekmachine-adverteren?

Hoe haal je snel resultaten met zoekmachine-adverteren?

<strong>Hoe haal je snel resultaten met zoekmachine-adverteren?</strong> post thumbnail image

Wil jij de online vindbaarheid van je bedrijf of product verbeteren? Verdiep je dan in zoekmachine-adverteren! Door zoekmachine-advertententies in te zetten, sta jij snel hoog in zoekmachines als Google. Maar het kan lastig zijn om te weten waar je moet beginnen als jij nog geen ervaring hebt met zoekmachinemarketing. Het is dan slim om een online marketingbureau te benaderen. In dit artikel vertellen we over een online marketing specialist in online marketing in Hoorn, namelijk Semwerkt, en beschrijven we wat dit bedrijf voor je kan betekenen.

Zoekmachine-adverteren: hoe werkt het?

Zoekmachine-adverteren staat ook wel bekend als SEA (kort voor Search Engine Advertising). SEA-specialisten zorgen dat advertenties die naar jouw website verwijzen bij bepaalde zoekopdrachten in zoekmachines worden getoond. Het is een veiling, want verschillende partijen bieden op hetzelfde zoekwoord. Naast de geboden bedragen worden ook de kwaliteit van de advertentie, de relevantie van de zoekwoorden en de historische doorklikratio (hoeveel er op een advertentie wordt geklikt ten opzichte van het aantal keren dat die advertentie wordt getoond) door de zoekmachine meegewogen. SEA maakt het mogelijk om meer bezoekers via advertenties jouw website te laten bezoeken, met als logisch gevolg dat je omzet groeit. We zetten de voordelen van SEA op een rij:

  • Snelle resultaten;
  • Als de resultaten erom vragen kun je je budget gemakkelijk verlagen of verhogen;
  • Volledig inzicht in de prestaties van advertenties;
  • Je bereikt met je advertenties de doelgroep die je op het oog hebt.

Een online-marketingbureau helpt

Het samenstellen van een succesvolle online-marketingcampagne is een aardige klus. Je moet met verschillende dingen rekening houden tijdens het inrichten en monitoren van zo’n campagne. Het is daarom niet handig om dit zelf te doen, als je niet goed weet hoe SEA in elkaar steekt. Een online marketingbureau helpt jou met het bepalen van een gedegen SEA strategie, zodat jij de juiste doelgroepen en betere resultaten bereikt. Ben jij op zoek naar een specialist in SEA in de omgeving Noord-Holland? Semwerkt is een bedrijf gespecialiseerd in online marketing in Hoorn. De SEA-specialisten bij dit online marketingbureau kennen alle kneepjes van het vak en staan klaar om jouw campagnes te monitoren en te optimaliseren. Zo behaal jij de doelstelling van je organisatie.

Zoekmachine-adverteren en meer

Het is mogelijk om ook op andere platforms dan alleen Google te adverteren. Social advertising is een mooie aanvulling op SEA, omdat je nog veel meer klanten van verschillende doelgroepen aantrekt. Ook SEO (zoekmachine optimalisatie) is belangrijk. Je haalt met SEO op organische wijze meer bezoekers binnen. Een fout die veel bedrijven maken, is dat zij alleen maar proberen een potentiële klant tot actie (kopen) over te halen, zonder dat hij eerst warm wordt gemaakt voor het product. Een online marketingbureau als Semwerkt werkt een hele strategie voor je uit, precies passend bij jouw wensen en de wensen van jouw organisatie of bedrijf. Is jouw doel het verhogen van de omzet? Dan zien klanten een advertentie, worden zij aan het denken gezet en zullen zij daarna pas tot kopen overgaan. Dit proces wordt bekrachtigd met het See, Think, Do, Care-model als stevige basis voor een online marketingstrategie. Wil je nooit meer advertentie- en zoekmachinekansen mislopen? Neem dan snel contact op met een online marketingbureau.

Related Post