MKB,Tips De voor- en nadelen van een autolock verzenddoos

De voor- en nadelen van een autolock verzenddoos

De voor- en nadelen van een autolock verzenddoos post thumbnail image

Als je veel producten verzendt, merk je vast dat er veel tijd gaat zitten in het vouwen en dichtplakken van verzenddozen. Deze tijd kan je besparen door te werken met autolock dozen. Deze verzenddozen zijn makkelijk op te zetten door de doos uit te vouwen en de bodem vast te drukken. Hierdoor heb je geen tape meer nodig en bespaar je tijd en geld. Op deze manier heb je meer tijd voor andere belangrijke dingen! Ben je benieuwd naar de voor en nadelen? Lees dan verder! 

De voordelen van een autolock verzenddoos 

Een autolock verzenddoos heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat het tijdbesparend is, doordat het makkelijk en snel is op te zetten. Ook heb bespaar je tijd doordat je geen tape hoeft te gebruiken. Doordat het personeel sneller werkt, heb je minder mensen nodig, wat ook weer geld bespaart. Het grootste voordeel aan deze autolock verzenddozen, is de anti-diefstalbodem. Deze doos heeft namelijk een dubbele bodem, waardoor het voor dieven onmogelijk is om hun hand ertussen te steken en de inhoud eruit te halen.  

De nadelen van een autolock verzenddoos 

Het nadeel van de autolock doos, is dat het een stukje duurder in aanschaf is dan een standaard verzenddoos die dicht getapet moet worden. Uiteindelijk maakt het in kosten niet veel uit, omdat je geen tape hoeft aan te schaffen en minder personeel nodig hebt. Het andere nadeel is dat er minder dozen op een pallet passen en de dozen een stukje zwaarder zijn door de dubbele bodem. 

Verschillende maten verzenddozen 

Nu je weet wat de voor- en nadelen zijn, kan je een goede keuze maken. Ben je benieuwd welke soorten maten er zijn? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en ontdek of er een geschikte maat voor jou bij zit. 

Related Post