Tips Bedrijfspand inrichten: 3 dingen waaraan je moet denken

Bedrijfspand inrichten: 3 dingen waaraan je moet denken

Bedrijfspand inrichten: 3 dingen waaraan je moet denken post thumbnail image

De juiste inrichting is een must. Niet alleen kan het de productiviteit van je werknemers verbeteren maar het draagt ook bij aan een fijne werksfeer. Met alle keuzes kan het lastig zijn om een bedrijfspand goed in te richten, daarom heb ik drie tips onder elkaar gezet zodat ook jouw bedrijfspand een effectieve en productieve omgeving wordt. Nieuwsgierig ? Lees snel verder!

  1. Interieur en je wensenlijst

Functionaliteit is niet het enigste wat je meeneemt bij de inrichting van je kantoor. Het is ook een smaakkwestie. Industrie, speels, bohemian of juist modern: je kunt alle kanten op met zowel meubels als accessoires. Zoek een stijl die past bij je onderneming en die uitstraalt waar je voor staat.

Een goed begin is het maken van een moodboard. Knip en plak foto’s van sfeer, interieur, kleur en meubels. Een lijst met functionele wensen is ook onmisbaar voor je begint aan de inrichting. Wil je creativiteit en samenwerking stimuleren? Hoe kan je kantoorruimte hieraan bijdragen? Vraag ook aan je medewerkers wat hun nodig hebben om hun werk goed uit te voeren.

  1. De juiste indeling

Misschien heb medewerkers met uiteenlopende functies en werkzaamheden. Customer service medewerkers, accountants tot adviseurs, voor iedere medewerker wil je ideale werkomstandigheden creëren. Het is een basisregel dat teams bij elkaar zitten op de werkvloer, maar kijk ook eens naar de functies met gelijksoortige werkzaamheden. Bijvoorbeeld richt een deel van het kantoor in voor alle medewerkers die veel telefoneren. Schets een goede indeling die ervoor zorgt dat medewerkers elkaar gemakkelijk kunnen vinden.

  1. Werkplekken

Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijven met kantoortuinen met flexibele werkplekken. Je kunt zo je netwerk vergroten en je bent flexibel doordat je steeds ergens anders zit. Er zijn hoe dan ook wel voordelen aan een vaste werkplekken. Een eigen werkplek staat voor veel mensen gelijk aan een eigen identiteit in de onderneming. Het geeft een veilig en prettig gevoel maar zorgt ook voor minder afleiding. Genoeg om te overwegen dus!

Kato.nl

Het kan lastig zijn, dus als je hulp nodig hebt schakel een professional in. Ik raad je www.katoprojecten.nl aan! Dit is een team van 40 topmensen die tovert jouw kantoor of ontmoetingsruimte om tot een inspirerende werkruimte. Bevlogen specialisten met unieke vaardigheden. Projectadviseurs en- managers tot ontwerpers tot vakkundige monteurs. Je kunt er terecht voor advies, ontwerp, bouw en verbouw, inrichting, aankleding en afwerking van jouw werkruimte of project

Related Post