Tips Vind hier de verpakkingsoplossing voor jouw product!

Vind hier de verpakkingsoplossing voor jouw product!

Vind hier de verpakkingsoplossing voor jouw product! post thumbnail image

De verpakking van een product is niet weg te denken. Bij veel producten is de verpakking zelfs onmisbaar voor het gebruik van het product. Een voorbeeld hiervan is verf, zonder emmer om de verf heen kan het product niet gebruikt worden. Heb jij een specifieke verpakkingsbehoefte voor jouw product? Ben jij op zoek naar emmers van kwaliteit, dan is Dijkstra Plastics misschien de tip voor jou. Zij hebben al jaren ervaring op het gebeid van verpakken en hebben een oplossing op elke verpakkingsvraag, in welke markt je ook maar werkzaam bent. Het kan dus alle kanten op van food tot aan bouw, van chemie tot aan dierenvoeding. Lees snel verder om erachter te komen welke keuzes tot jouw beschikking liggen. 

Maatwerk van Dijkstra Plastics

Bij Dijkstra Plastics vind je ontzettend veel keuze aan emmers. De diverse soorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk: grijs, transparant en wit. De grijze emmers bestaan uit van gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt ze duurzaam en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Goed voor jouw portemonnee en de wereld, want ze gaan erg lang mee. Dat is toch mooi meegenomen? Ook in de vorm valt er van alles te kiezen, de keuze is reuze: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag anders zou zien, dan is daar zeker weten een optie voor. Dijkstra Plastics levert namelijk maatwerk zodat de emmer aansluiten bij jouw visie en wensen. 

Waar kun je ze voor gebruiken?

Emmers zijn er in ontzettend veel vormen maten en uitvoeringen. Ook kunnen ze voor verschillende producten gebuikt worden. De toepassingsgebieden zijn niet alleen de voedingsindustrie, maar ook de diervoederfabrikanten en de chemische industrie. Daarom biedt Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik. Je kunt er dus mee doen wat je wilt. 

Meer weten over Dijksta Plastics emmers?

Om maatwerk te kunnen leveren, denkt Dijkstra Plastics graag met je meer over wat jouw mogelijkheden zijn. Vraag dus simpelweg een gesprek aan en laat je wensen horen. Wil je meer weten? Neem dat een kijkje op hun online omgeving.

Related Post