MKB,Tips,Zakelijke hardware,Zakelijke internet,Zakelijke software De 7 beste zakelijke 2-in1-laptops van dit moment

De 7 beste zakelijke 2-in1-laptops van dit moment

De 7 beste zakelijke 2-in1-laptops van dit moment post thumbnail image

Als beginnende ondernemer is het belangrijk vlot en aangenaam te kunnen werken. Daarom denk je misschien aan het kopen van een nieuwe zakelijke laptop. Tussen het grote aanbod is het niet eenvoudig om te vinden welk toestel het beste past om je zakelijke financiën op orde te brengen. Bij een zakelijke laptop kopen, komen namelijk heel wat dingen kijken. Welk besturingssysteem heb je nodig? Wat is het verschil tussen een notebook en een tablet? Wat zijn de beste laptops voor zakelijk gebruik? Hieronder vind je enkele tips om op te letten bij het kopen van een nieuwe zakelijke laptop. Daaronder kan je de top 7 vinden van ‘de beste zakelijke laptop van het moment’ die perfect is voor elke beginnende ondernemer.

2-in-1 laptop voordelen

Er bestaan laptops, vaste computers, tablets, notebooks, enzovoort. Omdat elk van deze toestellen voor- en nadelen heeft, kan je tegenwoordig een 2-in-1-laptop kopen. Deze laptop kan je als notebook gebruiken, maar je kan hem evenzeer omvouwen tot een tablet met touchscreen. Het verschil tussen een notebook en een tablet verwatert hierdoor, waardoor je een multifunctioneel toestel bekomt. Wil je een zakelijke laptop kopen? Dan is het zeker de moeite een 2-in1 laptop voor zakelijk gebruik te overwegen. Naast de veelzijdigheid zijn er nog andere 2-in-1 laptop voordelen. Doorgaans zijn deze laptops licht en klein van formaat, hebben ze een lange batterijduur en een snelle opstarttijd.

Besturingssysteem

Eenmaal je de knoop hebt doorgehakt over het soort toestel dat je wil kopen, heb je nog de keuze uit verschillende besturingssystemen. Voor professioneel gebruik is een zakelijke laptop met Windows 10 Pro aan te raden. In tegenstelling tot de gewone Windows 10 Home zet de zakelijke laptop met Windows 10 Pro veel sterker in op beveiliging, zodat je bedrijfsgegevens goed beschermd blijven.

Accessoires

Bij een zakelijke laptop kopen, komt heel wat kijken. Zo zijn er ook een heleboel accessoires die je mogelijk nodig hebt als beginnende ondernemer. Denk bijvoorbeeld aan een laptop-table voor zakelijk gebruik, die kan helpen bij een ergonomische houding. Maar ook een extern toetsenbord, een muis of een headset kunnen van pas komen. Bekijk dus zeker of je een van deze accessoires kan gebruiken bij je nieuwe zakelijke laptop.

De beste laptops voor zakelijk gebruik

Wat de beste zakelijke laptop van het moment is, hangt samen met je precieze noden. Heb je enkel tekstverwerkers en mailprogramma’s nodig of wil je met jouw laptop voor zakelijk gebruik ook foto’s bewerken? Hieronder vind je enkele aanraders in de categorie ‘de beste 2-in1-laptop van het moment’. Omdat de 2-in1 laptop voor zakelijk gebruik veel voordelen biedt, sommen we hieronder de beste zakelijke laptops van het moment op. Met een nieuwe zakelijke laptop kan je je zakelijke financiën op orde brengen en vlot het overzicht bewaren in je financiële administratie.

HP Pavilion x360 14-dw1702nd

Deze 2-in-1laptop is ideaal als nieuwe zakelijke laptop voor zowel dagelijks gebruik (internet, tekstverwerking,…) als voor fotobewerking. De hoge beeldkwaliteit maakt deze laptop aangenaam om op te werken, terwijl de krachtige processor en SSD voor een grote snelheid zorgen. De laptop maakt gebruik van het besturingssysteem Windows 10. Dankzij het 14 inch scherm en de lange batterijduur leent deze 2-in1-laptop voor zakelijk gebruik zich voor veel verplaatsingen.

HP-2-in1-laptop
HP Pavilion x360 – 2-in-1 Laptop – 14 inch

HP spectre x360 eb1770nd

Ook de HP Spectre hoort bij de beste 2-in1-laptop van het moment. Deze HP heeft een haarscherpe beeldkwaliteit dankzij het 4K Ultra HD OLED beeldscherm. Net als de vorige HP laptop zorgt de sterke processor voor een snelle laptop en is het mogelijk om met fotobewerkingsprogramma’s (bv. Photoshop) te werken. Uiteraard is deze laptop eveneens geschikt voor het dagelijks gebruik van o.a. tekstverwerkingprogramma’s, internet en e-mail. Deze HP Spectre is met zijn 15,6 inch beeldscherm iets groter dan de HP Pavilion. Voor beginnende ondernemers die graag het overzicht zien, zoals bijvoorbeeld in Exceltabellen of boekhoudprogramma’s, is zo’n groter scherm aangenamer.

HP Spectre x360 15-eb1770nd – 2-in-1 Laptop – 15.6 Inch

HP Pavilion x360 dw1701nd

Ook de HP Pavilion dw1701nd is een ideale 2-in1-laptop voor zakelijk gebruik. Hoewel deze minder geschikt is voor fotoprogramma’s, heeft deze laptop toch een krachtige processor om snel en vlot te werken. De snelle opstarttijd en het 14 inch Full HD scherm zijn een pluspunt om vlot met verschillende programma’s tegelijk te werken. Bij HP heb je dus verschillende mogelijkheden als je een zakelijke laptop kopen wil.

HP Pavilion x360 14-dw1701nd – 2-in-1 Laptop – 14 inch

Lenovo Yoga 7 14 itl5

Ook Lenovo is ideaal in aanbod voor wie een 2-in-1-laptop kopen verkiest. Zoals de naam doet vermoeden is de Lenovo ‘Yoga’ met zijn flexibele scherm een perfecte zakelijke 2-in 1laptop. De Lenovo Yoga beschikt over een Intel Iris Xe Graphics videokaart wat hem geschikt maakt voor grafische toepassingen, zoals Photoshop. Het 14 inch scherm is groot genoeg om overzichtelijk te werken, maar klein genoeg om op verplaatsing mee te nemen. De Lenovo Yoga staat bekend voor zijn snelle opstarttijd en heeft een krachtige processor.

Lenovo Yoga 7 14ITL5 82BH009EMH – 2-in-1 Creator Laptop – 14 Inch

Lenovo ideapad flex 5 82hs00atmh

De Lenovo IdeaPad Flex 5 is eveneens een 14 inch 2-in1laptop die het mogelijk maakt flexibel te werken. De Lenovo ideapad heeft echter levendigere kleuren en een glanzend scherm. De processor en SSD maken de laptop razendsnel, zodat je deze vlot voor zakelijk gebruik kan toepassen. Denk aan toepassingen zoals internet, e-mail, Word, PowerPoint,… Fotobewerking is mogelijk voor vrijetijdsgebruik en de Lenovo IdeaPad kenmerkt zich verder door een lange batterijduur. Wil je een kwalitatieve 2-in-1-laptop kopen, dan kan je zeker bij Lenovo terecht voor een mooi aanbod.

Lenovo IdeaPad Flex 5 82HS00ATMH – 2-in-1 Creator Laptop – 14 Inch

Asus Vivobook flip tp412fa-ec426t

Wil je een krachtige 2-in-laptop kopen die gemakkelijk is voor onderweg? Asus Vivobook focust zich op het standaard dagelijks gebruik, zoals internet en standaardprogramma’s. Dankzij het 8 GB werkgeheugen kan deze laptop zware taken perfect aan en heeft hij een snelle opstarttijd. De batterij gaat tot wel 8 uur lang mee en dankzij het Full HD scherm kan je genieten van een scherpe weergave. Een extra pluspunt is de HDMI-aansluiting, zodat je je laptop voor zakelijk gebruik kan koppelen aan een tweede beeldscherm of voor het projecteren van een presentatie bij klanten. Deze Asus Vivobook Flip past dus helemaal thuis in het rijtje van ‘de beste zakelijke laptop van het moment’.

Asus Vivobook Flip TP412FA-EC426T – 2-in-1 Laptop – 14 Inch

Acer sf313-13

De 2-in 1laptop van Acer vorm je in een handomdraai om tot tablet. Met het 13,5 inch scherm is deze laptop kleiner dan de vorige beschreven toestellen. Voor mensen die veel onderweg zijn, is deze 2-in1-laptop voor zakelijk gebruik dus ideaal. Wie graag deze 2-in-1-laptop kopen wil, kan rekenen op een krachtige en snelle laptop, dankzij het 16 GB werkgeheugen en een Intel Core i7 processor. De opslagcapaciteit is overigens opvallend groot met zijn 1000 GB, wat hem een van de beste laptops voor zakelijk gebruik maakt.

Acer SF313 13 inch – 2 in 1 – Laptop

Samenvattend

Wat de beste zakelijke laptop van het moment is, hangt in de eerste plaats af van jouw voorkeuren en vereisten. Een 2-in-1-laptop kopen is een grote aanrader omwille van de multifunctionaliteit. Welke dan de beste 2-in1-laptop van het moment is, hangt van verschillende dingen af. Let bij je aankoop onder andere op het besturingssysteem en op de kracht van de processor. Wie extra beveiliging wil, zoekt er best een zakelijke laptop met Windows 10 Pro uit, en wie professionele foto’s wil bewerken, dient rekening te houden met de grafische kaart. De beste 2-in1-laptop van het moment is niet compleet zonder de nodige accessoires: een laptop-table voor zakelijk gebruik, een extern toetsenbord of een headset kunnen noodzakelijk zijn om aangenaam te werken. Van de beste laptops voor zakelijk gebruik vind je hierboven een overzicht. Dit overzicht focust op de 2-in1-laptop voor zakelijk gebruik omwille van de vele voordelen die erbij komen kijken.
Twijfel je nog steeds over welke laptop voor zakelijk gebruik het beste bij je past? Geen zorgen, dit soort beslissingen gaat niet over één nacht ijs. Neem gerust je tijd om de verschillen uit te zoeken. Wat vandaag ‘de beste zakelijke laptop van het moment’ is, kan volgende week misschien alweer anders zijn. Er blijven verschillende modellen op de markt komen en jouw noden kunnen in de toekomst misschien anders liggen dan vandaag. Op basis van voorgaande tips weet je alvast waar te beginnen.

Related Post