B2B,MKB Systeemvloer kopen?

Systeemvloer kopen?

Heeft u een eigen bedrijf waarbij alle producten opgeslagen moeten worden in een magazijn? Groeit u uw magazijn uit of is het de hoogste tijd voor een verbouwing of verhuizing? Dan kunt u kiezen voor een systeemvloer. Een systeemvloer zorgt er voor dat u een extra ruimte creëert tussen de eerste en tweede verdieping in. Hierdoor heeft u dus nog een extra ruimte om producten op te slaan. Een handige en efficiënte oplossing dus.

De verschillende mogelijkheden

Maar waar kunt u nou terecht voor een systeemvloer? Nolte Opslag Systemen heeft een groot assortiment met systeemvloeren. Elke systeemvloer wordt daarbij op maat gemaakt, geheel naar uw wensen en behoeften. U kunt hierbij kiezen uit verschillende maten, kleuren en diverse materialen. Bij Nolte opslag Systemen ontwerpen, produceren, leveren en monteren ze de systeemvloeren, dus u heeft er zelf bijna geen werk aan. U moet alleen doorgeven wat u precies verwacht. Nolte Opslag Systemen heeft inmiddels jarenlange ervaring dus u zult ook al op veel vloeren van hun hebben gelopen. Ze bevinden zich namelijk ook in fitnesscentra, winkels, fabrieken en magazijnen.

Waarom kiest u voor Nolte?

Bij Nolte Opslag Systemen kunt u kiezen uit alle RAL kleuren. U kunt ook kiezen uit metallic kleuren of mat kleuren. De systeemvloeren worden dus geheel naar wens gemaakt. Daarbij wordt het niet alleen in Nederland bezorgd, maar in heel Europa. Ideaal als u meerdere magazijnen heeft, verspreid over Europa. Dan kunt u gewoon uw huisstijl ook doortrekken naar de andere magazijnen. De producten van Nolte Opslag Systemen zijn voorzien van een CE-keurmerk.

Wilt u meer weten?

Wilt u nu meer weten over de opties van een systeemvloer? Neem eens een bezoekje aan de website van Nolte Opslag Systemen. U vindt hier uitgebreide informatie over de systeemvloeren, maar ook accessoires die u hierbij kunt aanschaffen. Voor overige vragen kunt u gerust even contact opnemen met de klantenservice van Nolte Opslag Systemen. Zij staan u graag te woord en voorzien u van een passend advies, speciaal voor uw magazijn.

Related Post