Zakelijk auto Populaire zakelijke lease auto’s van 2024

Populaire zakelijke lease auto’s van 2024

Populaire zakelijke lease auto’s van 2024 post thumbnail image

Mag je een nieuwe zakelijke lease auto uitzoeken, of ben je alvast aan het bekijken wat de populaire zakelijke lease auto’s van 2024 zijn? Stop dan met het browsen op internet en lees direct dit artikel. In dit artikel zullen we namelijk een aantal leaseauto’s die op dit moment zeer populair zijn behandelen. Hierdoor vind je wellicht jouw nieuwe droomauto na het lezen van dit artikel.

Top 4 populaire zakelijke lease auto’s van 2024

De Peugeot 208 als instap leaseauto

Als je een beperkt maandelijks budget hebt voor het kiezen van een leaseauto, is de nieuwe Peugeot 208 zeker een aanrader. Deze compacte wagen heeft een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast is de Peugeot 208 verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, waarvan de elektrische versie het populairst is. Wist je dat de elektrische Peugeot 208 een bereik heeft tot 409 kilometer en binnen 30 minuten kan laden tot 80% actieradius? Kortom, deze auto is zeker eentje die thuishoort in het lijstje populaire zakelijke lease auto’s van 2024.

Volvo XC40 verkozen tot zakenauto van het jaar 2024

De Volvo XC40 past zeker thuis bij de populaire zakelijke lease auto’s van 2024. Dit model is namelijk verkozen tot zakenauto van het jaar 2024. In tegenstelling tot de Peugeot 208 heeft dit model net wat meer ruimte omdat het een SUV is. Door te kiezen voor deze auto weet je zeker dat je een geweldige auto zult leasen voor zowel zakelijk als privé doeleinden. Wist je bijvoorbeeld dat de bagageruimte van de Volvo XC40 443 liter betreft?

Een sportieve auto? De BMW i4

Hoewel de Peugeot 208 en de Volvo XC40 goede zakelijke auto’s zijn, kan een sportief model zeker niet ontbreken in de populaire zakelijke lease auto’s van 2024. De elektrische BMW i4 is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder ook wederom een volledig elektrisch model dat beschikt over flink wat vermogen. Het grote voordeel van deze auto is dat het een professionele business uitstraling heeft met een sportief randje. De BMW i4 heeft een actieradius tot 590 kilometer en trekt binnen 5,7 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur.

Tot slot, de Tesla kan niet ontbreken

En net zoals elk jaar kan ook de Tesla niet ontbreken bij de populaire zakelijke lease auto’s van 2024. Bij Tesla draait alles namelijk om veiligheid en gemak. Een groot voordeel van Tesla zijn de handige functionaliteiten zoals een zelfrijdende modus en een groot touchscreen display die erg overzichtelijk is. Kortom, zeker ook het overwegen waard als je een zakelijke auto wilt gaan leasen.

Related Post