Zakelijke hardware Op zoek naar een nieuwe laptop zonder teveel geld uit te geven?

Op zoek naar een nieuwe laptop zonder teveel geld uit te geven?

Op zoek naar een nieuwe laptop zonder teveel geld uit te geven? post thumbnail image

Je bent al een tijdje aan het kijken om een nieuwe laptop te kopen, maar je wilt ook niet teveel geld uitgeven. De economische vooruitzichten zijn niet bijzonder gunstig, dus het volle pond betalen voor het nieuwste model laptop is toch iets wat je liever wilt voorkomen. Toch wil je jezelf niet verplichten om via een of andere louche website te moeten kiezen voor een tweedehands model waarvan het enige wat je kunt zien twee onscherpe foto’s zijn met een heel beperkte technische omschrijving. 

Je wilt een goed apparaat kopen dat je kwaliteit garandeert en waarvan je weet dat het de komende jaren uitstekend dienst zal doen. Een vriend raadt je aan om eens te kijken naar de mogelijkheden om een refurbished laptop aan te schaffen. Dit zijn zo goed als nieuwe laptops, waarvoor je kosten een stuk lager zijn en waarbij je verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit.

Een refurbished laptop biedt uitkomst

Nieuwsgierig ga je speuren op het internet om meer informatie te vinden. Het merendeel van refurbished laptops zijn afkomstig van lease partijen uit de zakenwereld die slecht gedurende korte tijd in gebruik zijn geweest. Bedrijven updaten hun IT-omgeving met de nodige regelmaat, waarbij niet langer gebruikte computers en laptops worden verkocht. 

Deze partijen weinig gebruikte laptop worden vervolgens opgekocht door speciale bedrijven die zich specialiseren in het renoveren van gebruikte apparaten. Op deze manier krijgen laptops een tweede leven, wat de duurzaamheid van deze apparaten behoorlijk verlengd. De opgekochte laptops worden zowel van binnen als van buiten gereinigd en waar nodig hersteld door een speciale technische dienst. De software wordt geüpdatet en de laptops worden vervolgens zorgvuldig getest, alvorens ze opnieuw ter verkoop worden aangeboden. 

Mede omdat de apparaten voorheen goed onderhouden werden door de IT-dienst van het bedrijf, zijn de laptops meestal in een goede staat wanneer ze worden opgekocht. Na de revisie van de verschillende aspecten worden ze nog uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze optimaal functioneren. 

Een kwaliteitsproduct voor een lage prijs

Refurbished laptops zijn daarom uitstekende kwaliteitsproducten voor een aanmerkelijk lagere prijs dan vergelijkbare apparaten die je in de winkel koopt. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat er bij een refurbished laptop aan de buitenkant kleine gebruikssporen te zien zijn, maar waar mogelijk is, worden deze vakkundig verwijderd. 

Bij Alpha Shop worden alleen de laatste modellen laptops van kwaliteitsmerk HP aangeboden. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Als je veel op reis bent, zul je baat hebben bij een kleiner formaat laptop, zodat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Gebruik je echter zware grafische programma’s, dan wil je misschien kiezen voor een laptop met een betere videokaart. 

Natuurlijk bestaat bij Alpha Shop de mogelijkheid om jouw laptop uit te breiden met verschillende gadgets, afhankelijk waarvoor jij je laptop nodig denkt te zullen hebben. Extra geheugen, verschillende grafische kaarten of een bepaalde processor? Het zijn allemaal mogelijkheden die de winkel biedt om voor jou de perfecte laptop in elkaar te kunnen zetten.  

Related Post