B2B Koffiebekers kopen

Koffiebekers kopen

Koffiebekers kopen post thumbnail image

Wil je op een evenement koffie schenken aan je gasten? Of ben je voor op de werkvloer op zoek naar wegwerp koffiebekers? Dan is het een goed idee om te kiezen voor kartonnen koffiebekers te bestellen. Deze bekers gooi je na het gemakkelijk weg, wat weer veel afwas scheelt.  Deze koffiebekers kun je met verschillende prints bestellen, maar je kunt ook je eigen koffiebeker ontwerpen. Bedruk je eigen logo op de beker of zet er een korte persoonlijke tekst op. Hierdoor vallen je koffiebekers nog meer op en heb je unieke koffiebekers die passen bij jouw evenement of bedrijf.

Diverse soorten en maten koffiebekers

Vind je het prettig om genoeg keuze te hebben tussen de diverse koffiebekers? KoffiebekerDirect.nl  biedt het je. Het is mogelijk om hier koffiebekers van karton te bestellen in een bestaande of eigen print. Daarnaast zijn de koffiebekers verkrijgbaar in diverse groottes. Wil je graag dat mensen een koffiebeker mee kunnen nemen onderweg? Dan raden we je aan om te kiezen voor een deksels voor op de bekers. Zo heb je een handige koffiebeker to go!

De voordelen van Koffiebekerdirect.n

Je koffiebekers bestellen, zowel bedrukt als onbedrukt, doe je dus gemakkelijk bij KoffiebekerDirect.nl. Daarbij hoef je nooit lang te wachten tot jouw bestelling in huis is. Is je bestelling voor 13:00 uur geplaatst? Dan ontvang je het de volgende werkdag al in huis. Handig als je op korte termijn een feest of evenement gepland hebt. Vanaf €200 wordt jouw bestelling ook nog eens gratis geleverd. Een ander groot voordeel: je ziet direct de laagste prijs van de koffiebekers zodat je kunt profiteren van de voordelige prijzen van de verschillende koffiebekers.

Meer weten over koffiebekers kopen?

Wil je meer weten over koffiebekers kopen bij Koffiebekerdirect.nl of heb je vragen over het assortiment of het bedrukken van bekers? Wij raden je dan aan om contact op te nemen met de klantenservice. Zij vertellen je alles over de mogelijkheden zodat jij zo snel mogelijk geniet van je eigen koffiebekers. Op hun website kun je terecht voor meer informatie. Ook kan jij je hier inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de laatste acties en nieuwste producten.

Related Post