MKB Minitials: het verhaal achter de unieke sieraden van 18 karaat goud

Minitials: het verhaal achter de unieke sieraden van 18 karaat goud

Minitials: het verhaal achter de unieke sieraden van 18 karaat goud post thumbnail image

Als je op zoek bent naar een sieraad dat niet alleen mooi, maar ook persoonlijk en betekenisvol is, dan ben je bij Minitials aan het juiste adres. Minitials is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van persoonlijke sieraden van 18 karaat goud. Je kunt bij Minitials je eigen sieraad ontwerpen en personaliseren met initialen, symbolen, diamanten of kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor kettingen die jouw naam of die van je geliefde spellen. Of je kunt kiezen voor een armband, een ring of een paar oorbellen die jouw persoonlijke verhaal vertellen. Maar hoe is Minitials ontstaan? En wat maakt hun sieraden zo uniek? In dit artikel ga ik je het verhaal achter Minitials vertellen.

Het begin van Minitials

Minitials is opgericht in 2011 door twee vriendinnen, Marshia en Marloes. Zij waren allebei moeder geworden en wilden graag een sieraad dragen dat hun liefde voor hun kinderen symboliseerde. Ze zochten naar een sieraad dat subtiel, elegant en tijdloos was, maar ze konden niets vinden dat aan hun wensen voldeed. Ze besloten toen om zelf een sieraad te ontwerpen dat hun initialen en die van hun kinderen combineerde. Ze lieten hun ontwerp maken door een goudsmid en waren zo blij met het resultaat dat ze besloten om hun sieraad te delen met andere moeders.

Zo ontstond het idee voor Minitials, een samenvoeging van mini en initials. Marshia en Marloes begonnen met het maken van kettingen met initialen, maar al snel breidden ze hun collectie uit met andere sieraden, zoals armbanden, ringen en oorbellen. Ze maakten ook gebruik van symbolen, diamanten en kleuren om hun sieraden nog meer te personaliseren.

De visie van Minitials

De visie van Minitials is om mensen de mogelijkheid te geven om hun persoonlijke verhaal te vertellen met gouden sieraden. Een persoonlijk verhaal dat gaat over de mensen en dingen die belangrijk voor hen zijn. Een persoonlijk verhaal dat gaat over hun emoties, herinneringen, dromen en passies. Een persoonlijk verhaal dat alleen van hen is en dat niemand anders kan vertellen.

Minitials gelooft dat elk persoonlijk verhaal uniek en waardevol is. Daarom maken ze hun sieraden van 18 karaat goud, het meest duurzame en waardevolle materiaal voor sieraden. Ze gebruiken ook alleen de beste kwaliteit diamanten en edelstenen om hun sieraden nog meer te laten schitteren. Ze besteden veel aandacht aan elk detail en elke afwerking om ervoor te zorgen dat elk sieraad perfect is.

Minitials wil ook dat elk persoonlijk verhaal wordt gehoord en gedeeld. Daarom nodigen ze hun klanten uit om hun verhalen te delen op hun website en social media. Ze willen zo een community creëren van mensen die elkaar inspireren en steunen met hun persoonlijke verhalen.

Ontdek Minitials

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Minitials en hun unieke sieraden van 18 karaat goud, dan kun je meer informatie vinden op hun website. Daar kun je ook je eigen sieraad online ontwerpen en bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende collecties, zoals Signature, Symbols, Sparkle, Colorful en Mix & Match. Je kunt ook langsgaan bij de Flagship store in Eindhoven. Daar kun je de sieraden bekijken, passen en bestellen. Je kunt ook contact opnemen met Minitials via e-mail, telefoon of social media als je speciale wensen of vragen hebt. Ontdek Minitials en hun ontelbare mogelijkheden wat betreft persoonlijke sieraden.

Conclusie

In dit artikel heb ik je het verhaal achter Minitials verteld. Minitials is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van persoonlijke sieraden van 18 karaat goud. Ze helpen je om je persoonlijke verhaal te vertellen met gouden sieraden die je zelf kunt ontwerpen en personaliseren. Ze maken hun sieraden met liefde en vakmanschap en ze nodigen je uit om je verhaal te delen met de wereld. Ik hoop dat je dit artikel interessant en informatief hebt gevonden. Als je meer wilt weten over Minitials, dan kun je een kijkje nemen op hun website. Daar kun je ook meer voorbeelden zien van de prachtige sieraden die ze maken. Wie weet vind je daar wel het perfecte sieraad voor jou of voor iemand die je liefhebt.

Related Post