B2B,Tips Eerste indrukken zijn belangrijk wanneer je klanten of bezoekers ontvangt

Eerste indrukken zijn belangrijk wanneer je klanten of bezoekers ontvangt

Eerste indrukken zijn belangrijk wanneer je klanten of bezoekers ontvangt post thumbnail image

Als ondernemer ben je je maar al te goed bewust van hoe belangrijk een eerste indruk is als je met een nieuwe zakenpartner of klant afspreekt. Zo kan een onverzorgd uiterlijk, een slordig en te snel in elkaar gestoken presentatie of een ongeïnteresseerde houding funest zijn tijdens een eerste ontmoeting, juist als je van plan bent een nieuwe zakelijke relatie aan te gaan. 

Hetzelfde geldt daarom ook voor je bedrijf. Je wilt dat alles er prima uitziet en dat jouw bedrijf een professionele en verzorgde uitstraling heeft. En dat geldt niet alleen voor wanneer je een vergadering hebt met nieuwe partners of wanneer je plotseling klanten over de vloer krijgt. Op ieder moment wil je dat jouw bedrijf er verzorgd uitziet, want dit heeft ook een positieve invloed op de mentaliteit van jouw werknemers.

Een goed verzorgde en schone bedrijfsomgeving zijn fundamenteel

Natuurlijk geldt dit voor zowel de binnen- als de buitenkant van jouw bedrijf. Je parkeerplaats dient er verzorgd uit te zien en niet overwoekerd te zijn met onkruid en losliggende tegels. Je ramen moeten schoon en gewassen zijn en niet van zoveel stof zijn voorzien dat je niet langer naar binnen of naar buiten kunt kijken. 

Stel je maar eens voor dat je ergens voor een vergadering naar toe moet en de vergaderruimte is niet schoongemaakt. Er liggen papiersnippers op de grond, het glas water dat je krijgt geserveerd vertoont lipstick vlekken van de vorige gebruiker en er ligt een laag stof op de vensterbank. Al snel zullen er vooroordelen ontstaan over hoe een bedrijf functioneert als ze niet eens hun eigen werkruimte fatsoenlijk op orde hebben. 

Je zoekt een schoonmaakbedrijf met een doenersmentaliteit

Een goed en degelijk schoonmaakbedrijf dat er garant voor staat dat jouw kantoorgebouw er piekfijn verzorgd uitziet is daarom een must. CSU is daarom meer dan een schoonmaakbedrijf Rotterdam alleen. Bij CSU werken mensen met een doenersmentaliteit die niet stoppen als de klok vijf uur slaat, maar die doorgaan tot de klus geklaard is. 

Met een klantgerichte mentaliteit verzorgt CSU onder meer glasbewassing, gespecialiseerd vloeronderhoud, dieptereiniging, gevelreiniging, computerreiniging, graffiti reiniging en industriële reiniging in Rotterdam en omstreken. Daarnaast verzorgt CSU voor de schoonmaak van kantoorpanden en bedrijfsinstellingen, jou ervan garanderend dat jouw werkplek er verzorgd en onderhouden uitziet. 

Positieve invloed op de mentaliteit van jouw personeel

Een schone en verzorgde werkomgeving heeft daarnaast een positieve invloed op de mentaliteit van jouw personeel. Iedereen werkt immers graag in een omgeving waar je niet bang hoeft te zijn dat er ongedierte over je bureau loopt of waar je liever niet naar het toilet gaat omdat er zo’n nare lucht hangt waar je misselijk van wordt. 

Op de lange termijn zijn de voordelen van een goed geïnstrueerd schoonmaakbedrijf dat jouw kantoor en of bedrijfspand op een degelijke en professionele manier er goed uit laat zien een must. Zowel voor je klanten, bezoekers en je personeel is een verzorgde bedrijfsomgeving het beste visitekaartje wat je ze kunt bieden.

Related Post

cfd

CFDCFD

Bent u op zoek naar een soort belegging, om er in de toekomst financieel op vooruit te gaan? Probeer dan eens CFD, een steeds populairder wordende soort belegging. Bij een