B2B Mokken bedrukken als persoonlijk relatiegeschenk

Mokken bedrukken als persoonlijk relatiegeschenk

Mokken bedrukken als persoonlijk relatiegeschenk post thumbnail image

Zaken doen is veel meer dan alleen maar geld verdienen met uw producten of diensten. Zaken doen houdt ook in dat u relaties aanknoopt en hoe beter uw relatie met afnemers en leveranciers is, hoe meer profijt u hiervan hebt. Het onderhouden van relaties is een van de zaken die ondernemen zo leuk, maar ook zo inspannend kan maken. Ook al is het de bedoeling dat zakelijke relaties vooral zakelijk blijven, dat wil niet zeggen dat goede gewoontes uit andere relaties geen rol kunnen spelen. Iedereen houdt ervan om te merken dat hij of zij speciaal gevonden wordt. In het zonnetje gezet worden geeft iedereen een speciaal en warm gevoel. Dit geldt ook in het zakelijk verkeer. Met goed gekozen relatiegeschenken kunt u een goede relatie tot een nog betere maken. Persoonlijke mokken bedrukken is een succesvolle strategie.

Het ene relatiegeschenk is de andere niet

Elk jaar rond Kerstmis ontvangt uw bedrijf diverse pakketjes van leveranciers en afnemers. De een stuurt u een traditioneel kerstpakket als relatiegeschenk, net zoals u uw medewerkers trakteert. Anderen sturen bijvoorbeeld flessen wijn, leuke gadgets of smaakvolle kunstvoorwerpen. Deze relatiegeschenken hebben één doel: uw attentie vestigen op de gulle gever. Waarschijnlijk doet u het zelf ook. Ook u stuurt uw belangrijkste klanten en leveranciers een mooie attentie aan het eind van het jaar. Als u het slim aanpakt, zorgt u voor een relatiegeschenk dat de ontvanger vaak zal gebruiken, zodat hij telkens met uw naam en boodschap in aanraking komt. Zo belandt u op de shortlist van uw klanten, waardoor ze sneller en meer geneigd zijn om met u zaken te doen. Wie houdt er nu niet van koffie of thee? Mokken bedrukken is daarom een uitstekende strategie. Elke koffiepauze zal de ontvanger uw bedrijfsnaam, uw logo en uw boodschap zien, op een moment dat hij tot rust komt en zijn persoonlijke batterij oplaadt. Zo behoudt uw relatiegeschenk zijn attentiewaarde en krijgt het een associatie met een gevoel van welbehagen. Daar plukt u de vruchten van.

Mokken bedrukken, niet alleen aan het eind van het jaar

U kunt de attentiewaarde van uw relatiegeschenken ook vergroten door ze juist niet rond de kerstperiode te versturen. Immers, dan bent u een van de velen, terwijl u juist wilt opvallen. Wat dacht u van mokken bedrukken en versturen rond de verjaardag van uw zakenpartner of rond de datum van oprichting? De kans is groot dat u de enige of een van de weinigen bent. Of wanneer u een nieuwe productlijn introduceert, die ook voor uw klanten bijzonder interessant is. Mokken bedrukken met de aankondiging van nieuwe producten maakt uw relatiegeschenk tot een effectief promotiemiddel. Heeft uw klant een belangrijke opdracht binnengehaald? Denkt u dan eens aan mokken bedrukken met een gepaste felicitatie.

Mokken bedrukken en op maatgemaakte relatiegeschenken 

Grote oplages of kleine, gepersonaliseerde mokken, u bestelt ze snel en zeker bij ervaren leverancier. Loopper heeft niet alleen veel ervaring met het leveren van de mooiste relatiegeschenken, maar ziet juist de meerwaarde van maatwerk. U krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen die uw branche kent en samen met u kan bepalen met welke relatiegeschenken u uw rendement nog meer kunt verhogen. Neemt u eens contact met ons op.

Related Post