Tips,Zakelijke hardware Eenvoudig je oude hardware verkopen

Eenvoudig je oude hardware verkopen

Eenvoudig je oude hardware verkopen post thumbnail image

Loop eens een rondje door je kantoor en je zult verbazen hoeveel oude hardware er nog in het kantoor ligt. Er zijn bedrijven die hele kantoorruimtes nog vol hebben liggen met (oude) hardware. Veel grotere bedrijven werken met budgetten voor hardware, zij bestellen deze apparatuur dan ook maximaal. Het resultaat is dat er soms stapels met nieuwe (gesealde) smartphones in de kast liggen.

Telefoons bewaren? Dat is slecht!

Veel bedrijven bewaren oude telefoons. Ze weten vaak niet dat:

  • Het langere tijd bewaren van telefoons niet goed is voor de batterij van het toestel. Net als bij een auto moet de accu regelmatig worden gebruikt, anders kan deze namelijk kapot gaan en dat is zonde.
  • Deze oude telefoons nog een tweede leven zouden kunnen krijgen. Dit kan door ze in te ruilen zodat deze indien nodig opgeknapt kunnen worden. Nadat de toestellen weer in topconditie verkeren, kunnen deze opnieuw worden verkocht.
  • Hun oude hardware nog geld waard is.
  • Oude hardware heel simpel te verkopen is.

Geld voor je oude hardware

In minder dan 3 minuten kan jij je oude hardware verkopen. Tegenwoordig is het niet meer nodig om deze per stuk via Marktplaats te verkopen, dat wil je namelijk niet. Je kunt eenvoudig een hele partij laptops of een partij met iPhones verkopen via veel verschillende websites. 

Hoe werkt het verkopen van hardware?

Het verkopen van oude hardware is super simpel. Wanneer je de specificaties van het device weet kan je dit eenvoudig invullen op verschillende websites. Die zullen aan de hand van het type, de specificaties en de conditie waar de hardware in verkeerd een bod uitbrengen op het geheel. 

Waar kan ik oude hardware verkopen?

Oude hardware zoals een iPhone verkopen maar weet je niet aan wie? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, sommige zal je ongetwijfeld kennen, andere zullen nieuw zijn! 

Manieren om je oude hardware te verkopen zijn:

  • Rommelmarkt: dit is een van de oudste manieren om van je spullen af te komen. Je huurt hier in veel gevallen een kraam, plaatst de spullen erop en begint te verkopen.
  • Used products winkels: Een manier die vaak wordt vergeten voor het verkopen van een used product winkel. Deze vind je tegenwoordig bijna in elke (grote) stad. Zij geven direct geld voor oude apparatuur. Ook kunnen zij in veel gevallen grotere partijen aan. 
  • Verkoopwebsites: tegenwoordig zijn er veel bedrijven waar je jouw oude iPhone kunt inruilen. Ook dit gaat vaak met een speciaal systeem die direct de waarde berekent voor de toestellen die je wilt verkopen. Een groot voordeel van deze verkoopwebsites is dat zij altijd transparant zijn met de prijzen en zij ook snel het geld uitbetalen.

Ga jij zelf je hardware verkopen?
Bekijk dan altijd de reviews van het bedrijf, zo weet je dat het bedrijf betrouwbaar is en je niet wordt opgelicht.

Related Post