Zakelijk auto De populairste lease auto’s van 2018 op zakelijk gebied

De populairste lease auto’s van 2018 op zakelijk gebied

De populairste lease auto’s van 2018 op zakelijk gebied post thumbnail image

Zakelijk leasen is ideaal: je betaalt een vast bedrag, namelijk de bijtelling, en kunt zo heerlijk blijven rijden in je zakenauto. Zo kun je dus ook privé genieten van je nieuwe auto. In dit artikel lees je meer over welke modellen dit jaar veel gekozen zijn en wat de reden daar precies achter is. Zoek je zelf nog een auto voor op zakelijk gebied in 2018? Dan is het altijd handig te kijken naar een voorraadmodel. Nu er sprake is van nieuwe WLTP-normen, kan het goed zijn dat een model dat jouw voorkeur had, nu duurder gaat uitvallen en dat wil je natuurlijk niet. De nieuwe WLTP-normen zijn bij vrijwel alle merken vanaf begin september bekend. Bij de nieuw op voorraad auto’s is hiervan nog geen sprake, wat ze een stukje aantrekkelijker maakt!

De populairste zakelijke lease auto’s van 2018

Als eerste is er de Opel Astra die behoort tot de lease auto’s van 2018. Deze blijkt het meest te worden gekozen. Met een redelijk sportief uiterlijk en uiteraard voldoende comfort betaal je een relatief lage prijs, en dat maakt hem ook zo aantrekkelijk. Ook de mensen die privé rijden kiezen veel voor dit model, dus over het algemeen een model dat overal veel gekozen wordt.

Ten tweede de Volkswagen Golf die past binnen de lease auto’s van 2018. We kennen hem allemaal, en ze zien er steeds sportiever uit. Daarbij staat hij bekend om het feit dat hij lekker zuinig is en heerlijk rijdt. Eerder stond hij dan ook op nummer 1, dus verrassend dat hij ook nu weer hoog in het vaandel staat is het niet. Het is mogelijk dat het model wat is gezakt omdat er de laatste tijd geen nieuwe Golf meer is aangekondigd, maar het blijft dat de prijs aantrekkelijk is en dat is een groot pluspunt.

Dan volgt de Audi R4, waarmee je alweer in een wat hogere prijsklasse komt. Desondanks een gewilde auto onder de zakelijke rijders. Vooral onder de werknemers met een goede functie is hij veel gekozen, en dat moet ook wel. Zo kunnen kosten al snel oplopen naar rond de 500 euro per maand, en daarvoor heb je ook keuze uit vele andere modellen.

Een van de andere populaire lease auto’s van 2018 is de Skoda Octavia. Zakelijk zijn deze vooral veel gekozen, privé valt dat nog wat tegen. Je betaalt dan ook maar rond de 300 euro voor een redelijk uitgerust model en ieder jaar zien ze er weer mooier uit. Daarbij heb je zeeën van ruimte in dit model, wat het ook weer heerlijk maakt.

Nog een van de lease auto’s van 2018, is de Volkswagen Passat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor stoelverwarming, maar ook natuurlijk de parkeersensoren en de regensensoren om het rijden net even wat prettiger te maken. Uiteraard mag je het ook zo simpel houden als jij wenst, en dan kom je uit rond 450 euro per maand. Het gaat dan om een benzinemotor overigens.

De populairste zakelijke lease auto’s van 2018 biedt dus voldoende keus en mogelijkheden. Voor ieder is er wel wat.

Related Post