Tips De 4 must-haves voor op je kantoor

De 4 must-haves voor op je kantoor

De 4 must-haves voor op je kantoor post thumbnail image

Het is belangrijk dat alle werknemers op kantoor de nodige spullen binnen handbereik hebben. Natuurlijk verschilt het per kantoor wat deze benodigdheden zijn. Er zijn echter een paar spullen die elk kantoor in huis zou moeten hebben. In dit artikel vertellen we er meer over. Lees verder!

Kabelbinders, deze zorgen voor je veiligheid!

In kantoren is vaak een groot assortiment aan verschillende elektrische apparaten aanwezig. Dit betekent dat er ook veel losse bedrading over de vloer ligt. Dit kan erg gevaarlijk zijn. Daarom is het verstandig om deze draden samen te binden door middel van kabelbinders (ook wel tyrips genoemd). Op deze manier zal niemand over deze draden struikelen. Hierdoor ontstaan er ook geen beschadigingen aan andere dingen.

Hygiëne is alles

Door het coronavirus zijn de meeste mensen gewend om vaak de handen te wassen. Maar ook nu het coronavirus afneemt, is het nog steeds belangrijk om goed op de hygiëne te letten. 25 procent van de bevolking is namelijk allergisch voor stof, en de normale griep doet nu ook zijn ronde. Biedt daarom de mogelijkheid om te desinfecteren via een desinfectiezuil en zorg dat het kantoor regelmatig wordt schoongemaakt. 

Het aanbieden van comfort

Het is belangrijk dat werkgevers hun werknemers comfort aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een zit-sta bureau. Na een lange dag zitten hebben mensen vaak de behoefte om even te gaan staan. Een bureau zou hierop ingericht moeten zijn. Daarnaast is het ook nog eens gezond om af en toe rechtop te staan. Het zorgt voor een betere gemoedstoestand onder werknemers. 

De laptop op ooghoogte

Het is erg vervelend als je de hele tijd naar beneden moet kijken om een laptop goed te kunnen zien. Daarom is het handig om een laptopstandaard te gebruiken, waardoor de laptop op ooghoogte kan worden geplaatst. Hierdoor verdwijnen klachten als sterke nekpijn. Daarnaast zorgt een laptopstandaard ervoor dat het gemakkelijk wordt om op twee beeldschermen tegelijk te kunnen werken. Heb je al deze artikelen al op kantoor? Goed bezig! Zo niet, haal ze dan gelijk in huis. Iedereen zal er baat bij hebben.

Related Post