MKB,Zakelijk auto Zakelijk rijden met een auto ouder dan 15 jaar

Zakelijk rijden met een auto ouder dan 15 jaar

Zakelijk rijden met een auto ouder dan 15 jaar post thumbnail image

Wat is een Youngtimer?

Heeft u al gedacht aan een youngtimer? Een youngtimer biedt vele voordelen kan ik u vertellen. Een auto van gemiddeld 15 jaar wordt gezien als een youngtimer.
Het zijn de oudere auto´s maar nog niet oud genoeg om als oldtimer te worden bestempeld. U kan dagelijks rijden in een youngtimer, deze kan gebruikt worden voor woon en werkverkeer maar ook voor langere afstanden. Het zijn krachtige en sterke vervoersmiddelen.

Bijtelling auto ouder dan 15 jaar

De bijtelling voor een auto van 15 jaar of ouder is ook zeer aantrekkelijk te noemen! De bijtelling auto ouder dan 15 jaar kan namelijk een vrijstelling opleveren! Al met al een flink voordeel ten opzichte van een hele nieuwe auto, een voordeel die u bijna niet kan laten liggen.

Youngtimer zakelijk rijden

Een youngtimer zakelijk rijden? Ook dit kan een behoorlijk voordeel opleveren, u kan veel geld besparen en wie wil dat nu niet? Het is dus heel verstandig om bij het zakelijk rijden een youngtimer te overwegen, gezien de vele voordelen mede op het gebied van de belastingen.

Youngtimer bijtelling

Een youngtimer is fiscaal aantrekkelijk gezien u een bijtelling moet betalen over de werkelijke waarde van de auto maar niet over de cataloguswaarde. Al met al hoeft u bij de woorden youngtimer bijtelling niet te schrikken, gezien de vele voordelen die het oplevert!

Youngtimer regeling voor zzp

Als ZZPer loont het om gebruik te maken van een youngtimer, dit biedt veel voordelen op financieel gebied. De youngtimer zorgt voor een lage afdracht en het zorgt er voor dat u de kosten af kan trekken bij de belastingdienst. Deze krachtpatser heeft erg veel voordelen ten opzichte van een nieuwe auto. Maak dus gebruik van de youngtimer regeling voor zzp en doe hier uw voordeel mee.

Related Post