B2B,Zakelijke internet Wat is Google Adwords?

Wat is Google Adwords?

Wat is Google Adwords? post thumbnail image

Google AdWords een belangrijk onderdeel van een effectieve SEA campagne. De tool wordt vaak ingezet om online een grotere naamsbekendheid te creëren. Google Adwords is een advertentieprogramma gemaakt door Google. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om gebruikers van de zoekmachine te bereiken met zogenaamde ‘search adds’. Zo adverteer je dus alleen wanneer iemand actief op zoek is naar informatie of een product. Hierdoor is adverteren via Google AdWords vaak interessanter dan bijvoorbeeld adverteren in een magazine, omdat men daar niet actief op zoek is.

Hoe werkt Adwords?

Wanneer je gebruik maakt van adverteren via Adwords worden je advertenties getoond bovenaan de organische zoekresultaten. De AdWords advertenties lijken op een normaal zoekresultaat, hierdoor wordt hier ook vaak naar gekeken door gebruikers van Google. Hiernaast biedt Adwords ook de mogelijkheid om onderzoek te doen naar de meest interessante zoekwoorden. Zo kan Adwords bijvoorbeeld het zoekvolume aangeven van een woord, de kosten om er mee te adverteren in Google en hoeveel andere bedrijven met het woord willen adverteren. Interessant toch?

De voordelen van Adwords

Twijfel je nog steeds? We zetten graag een aantal voordelen voor je op een rijtje. Hierdoor kun je wellicht snel beslissen of Adwords interessant voor je is.

  • Je bereikt potentiële klanten op het juiste moment
  • Zelf bepaal je de kwaliteit van leads
  • Je website is op vele zoekwoorden vindbaar
  • Adwords biedt je waardevolle informatie
  • Alles is inzichtelijk en je houd zelf de controle

Google Adwords inzetten voor jouw bedrijf

Wanneer je Google AdWords optimaal wilt gebruiken dan vergt dit veel tijd en kennis. Heb je dit zelf niet? Dan raden we je aan om deze werkzaamheden uit te besteden aan een gespecialiseerd online marketing bureau. Bijvoorbeeld Traffic Today te Deventer. Als Adwords specialist hebben wij van Traffic Today jarenlange ervaring met het optimaliseren van AdWords voor jouw website. Onze marketeers beschikken over de kennis om jouw website beter vindbaar te maken. Klinkt het interessant voor jouw bedrijf? We helpen je graag verder.

Jouw Adwords bureau

De werkzaamheden voor Google Adwords bij Traffic Today uitbesteden? Allereerst gaan we met je in gesprek om een passende AdWords strategie te bedenken. Met de juiste Google AdWords marketing heb je als bedrijf de mogelijkheid om meer bezoekers te trekken naar jouw website. Aan de hand van wensen, doelen en budget zorgen wij voor een op maat gemaakte strategie. Onze online marketeers hebben jarenlange ervaring binnen dit vakgebied en kunnen jou als geen ander adviseren en ondersteunen op het gebied van AdWords. Als AdWords specialist gaan we altijd voor het hoogst haalbare om zo het maximale uit de campagne te halen.

Related Post