B2B Snel op zoek naar meer bedrijfsruimte?

Snel op zoek naar meer bedrijfsruimte?

Snel op zoek naar meer bedrijfsruimte? post thumbnail image

Ben je als ondernemer wel eens geconfronteerd met een situatie, waarbij de mogelijkheid bestaat om een grote voorraad goederen te kopen tegen een fikse korting, net wanneer je magazijnen vol zijn en je geen plaats hebt om goederen op te slaan? Je ziet een flinke winst aan je voorbijgaan. Op die momenten had je vast heel graag extra opslagplek willen hebben. Toch hoeft een loods geen imposant, bakstenen gebouw op een stevige fundering te zijn, waarvan de bouw maanden duurt en veel geld kost. In plaats van afwachten en tijd én geld te verliezen, kun je snel een opslagtent als tijdelijke loods opzetten.

Is de tijdelijke loods wel stabiel genoeg?

Bij het kiezen van een tijdelijke loods hoef je de ruimte die je kunt gebruiken voor opslag niet te beperken. Dankzij de modulaire opbouw zijn dergelijke opslagtenten met elkaar te combineren en verkrijgen zo een oppervlakte tot enkele honderden vierkante meters. Bovendien kun je dankzij deze manier de opbergruimte dynamisch vergroten en verkleinen om aan jouw eisen te voldoen. Dankzij de tijdelijke loods kun je de kosten van verwarming in de winter en airconditioning in de zomer verlagen. 

De tijdelijke loods is absoluut veilig

In vergelijking met traditionele bakstenen constructies is een opslagtent licht van gewicht en snel op te zetten en net zo snel weer af te breken als hij niet meer nodig is. Veel gebruikers vragen zich af of deze lichtheid niet ten koste gaat van de veiligheid en stabiliteit van de structuur, waarvan het belangrijkste doel is om de producten die erin zijn opgeslagen te beschermen. Zowel de manier van grondmontage als het wandensysteem waaruit de opslagtenten zijn opgebouwd, zorgen voor een veiligheidsniveau dat vergelijkbaar is met dat van de traditionele opslaghallen. Zo’n tijdelijke loods is absoluut stabiel en veilig.

Waarvoor kan een tijdelijke loods worden gebruikt?

Het grote voordeel van een tijdelijke loods is dat ze zich snel kunnen aanpassen aan de wensen en behoeften van klanten. Een tijdelijke loods kan gebruikt worden overal waar producten met weinig opslagruimte worden opgeslagen. In veel gevallen kun je de rekken met elkaar verbinden om een ​​structuur te bouwen die grote machines en bouwmachines kan herbergen. Een opslagtent als tijdelijke loods wordt ook heel vaak gebruikt als mobiele sociale ruimtes, bijkeukens en andere gebouwen die dienen voor teams die veldwerk uitvoeren, waarbij regelmatig van werkplek moet worden gewisseld. 

Een tijdelijke loods voor verschillende doeleinden

Of het nu gaat om een vrije ruimte of het interieur van een grote hal, ongeacht de plaats waar ze zullen worden gebruikt, een opslagtent kan uitstekend dienen als tijdelijke loods. Het is een plek waar alle processen plaatsvinden die verband houden met het begin van het pad dat een potentiële klant aflegt vanaf het moment dat ze geïnteresseerd raken in jouw product tot aan de aankoop ervan. Het gebruik van zo’n tijdelijke loods creëert uitstekende voorwaarden voor lezingen, presentaties en zelfs zakelijke onderhandelingen. Als je een tijdelijke loods nodig hebt, kun je dus gewoon een opslagtent kopen of huren, waarmee je een kans creëert om tegen een kleine investering grote winst te kunnen maken. 

Related Post