Zakelijke telefonie Kan ik mijn telefoonabonnement zakelijk opvoeren?

Kan ik mijn telefoonabonnement zakelijk opvoeren?

Kan ik mijn telefoonabonnement zakelijk opvoeren? post thumbnail image

Privé abonnement als zakelijke kosten

Een privé abonnement als zakelijke kosten kan erg aantrekkelijk zijn voor u, gezien de kosten aftrekbaar zijn bij de belastingdienst. Voor ondernemers is dit zeer mooi, want wie wil daar geen voordeel mee pakken? De kosten van eenprivé abonnement zijn in principe aftrekbaar mits men zakelijk gebruik maakt van de telefoon. Tevens is dit aantrekkelijk als er meerdere telefoon abonnementen in uw bedrijf aanwezig zijn. Een zakelijk account geeft meer mogelijkheden en zorgt voor meer vrijheid op het gebied van bellen.

Privé telefoon abonnement zakelijk opvoeren

Maakt u vele kilometers en maakt u veel gebruik van uw telefoon? Dan is het zakelijk gebruik maken van uw abonnement aantrekkelijk, daar u de kosten terug kan krijgen. Het loont dus als u veel belt om gebruik te maken van een zakelijk abonnement. Een privé telefoon abonnement zakelijk opvoeren kan in uw voordeel werken, zoals reeds gezegd, het kan een groot belastingvoordeel opleveren. De belastingdienst kan u hierover meer vertellen en ook de voordelen hiervan kan u bespreken met de belastingdienst. Het is goed om van tevoren een berekening te maken en te zien, hoeveel u belt in een maand. Als het gaat om vele belminuten is het voordeliger over te stappen naar een zakelijk abonnement gezien de kosten die daarbij aftrekbaar zijn.

Privé abonnement zakelijk opvoeren

Privé abonnement zakelijk opvoeren

Uw privé abonnement zakelijk opvoeren? Zorg er dan wel voor dat u de kosten ook daadwerkelijk gaat maken, gezien het alleen loont als er veel kosten worden gemaakt. Tevens maakt de belastingdienst gebruik van bewijsvoering, dit houdt in dat u bewijs aan moet kunnen leveren voor het zakelijk bellen. Voor de meest actuele stand van zaken kan u de website van de belastingdienst raadplegen om te zien welke regels voor u van toepassing zijn.

Related Post