Zakelijke telefonie Chinese smartphones voor de zakelijke markt

Chinese smartphones voor de zakelijke markt

Chinese smartphones voor de zakelijke markt post thumbnail image

Vraag mensen naar de bekendste producenten van smartphones en ongetwijfeld dat ze met Apple en Samsung op de proppen komen. En toegegeven, het zijn ook de grootste spelers op de wereldmarkt. Samsung is een Chinees merk, maar zeker niet de enige Chinese producent van de onmisbare smartphones. Zakelijke Chinese smartphones heb je tegenwoordig ook van merken als Lenovo en Huawei, die wat betreft het aanbieden van zakelijke smartphones uit China al stevig kunnen concurreren met Samsung.

Xiaomi

Grootste groeier in China is echter Xiaomi, ook een producent van zakelijke Chinese smartphones. Tekenend voor de populariteit en opmars van dit in ons land nog relatief onbekende merk dat ook Chinese smartphones voor de zakelijke markt biedt is wel het feit dat binnen anderhalve minuut na de lancering van het nieuwste model smartphone binnen een minuut (online) honderdduizenden exemplaren verkocht werden. Xiaomi ontwikkelt zich razendsnel, net als andere producenten die onder meer Chinese smartphones voor de zakelijke markt aanbieden. Chinese smartphones voor de zakelijke markt zullen gaandeweg ook steeds meer voet aan wal in Europa krijgen en een aantal zal ongetwijfeld de concurrentie aankunnen met Apple en Samsung. Van die concurrentiestrijd zal de consument profiteren.

Budgetprijzen

Zakelijke smartphones uit China zijn (innovatieve) telefoons die hoog scoren op zaken als functionaliteit, design, de kwaliteit van de camera en bouwkwaliteit. Wat dat betreft kunnen ze nu al wedijveren met de grotere merken. Groot voordeel van de Chinese nieuwkomers is de prijs. Want hoewel je een smartphone van topkwaliteit hebt, ligt de prijs nu nog op budgetniveau en in vergelijking met de iPhone en de smartphones van Samsung soms wel honderden euro’s lager. Bijzonder interessant dus om je eens te verdiepen in zakelijke smartphones uit China. Ondertussen zijn er bedrijven die zakelijke Chinese smartphones in Nederland introduceren. Deze partijen dragen ook zorg voor garantie en kunnen snel een toestel retour sturen. China is het land van de smartphone en biedt heel veel meer dan Samsung alleen. Europa zal dat de komende jaren aan den lijve ondervinden.

Related Post