Financieel Eurostars Subsidie? Wat is dit?

Eurostars Subsidie? Wat is dit?

Eurostars Subsidie? Wat is dit? post thumbnail image

Eurostars is een initiatief van de Europese commissie en Eureka. De eurostar subsidie heeft als functie om de ontwikkeling en groei van kleine bedrijven te stimuleren. Dit geldt soms ook voor andere organisaties wanneer zij willen anticiperen op het Eurostars project. Wie en wanneer heeft recht op deze subsidie? Het bedrijf moet bezig zijn met onderzoeken rondom grensoverschrijdend Research & Development. De subsidie kan aangevraagd worden als je in een van de 36 eurostars landen woont, daarnaast moet je minimaal met een partij samenwerken uit minstens 1 Eurostar-land. Wil jij weten of jij recht hebt op een subsidie als de Eurostar, maar weet je nog niet helemaal precies wat dit is en hoe het aanvragen werkt? In dit artikel geven wij alle benodigde info!

De aanvraagprocedure

Je moet je in eerste instantie aanmelden op de internationale website van Eurostars. Daar kun je je voorstel indienen bij het Eurostars secretariaat. Tijdens de aanvraag stuur je de jaarverslagen van de afgelopen twee jaar mee en een bedrijf dat jonger is dan twee jaar, stuurt het businessplan mee. Als je de aanvraag hebt ingediend beoordeeld een onafhankelijk internationaal panel het project. Is de uitslag positief? Dan kan je een nationale subsidie aanvragen. Het kan zijn dat je na de aanvraag nog wordt gebeld met vragen over de begroting van jouw project, dus wees daar voorbereid op. Het antwoord is meestal binnen een aantal werkbare dagen binnen.

De beste specialisten in Nederland!

Heb je nog meer vragen over de Eurostars subsidie? Bekijk dan eens de website van Hezelburcht. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in subsidies en kunnen je van alles erover vertellen. De partij beschikt over enorm veel informatie over allerlei subsidies, niet alleen meer informatie over de Eurostars subsidie, maar naar veel meer andere subsidies. Advies nodig? De specialisten van Hezelburcht kunnen jou gedurende een proces ondersteunen en adviseren. Hierdoor heb jij wellicht een grotere kans op het krijgen van een subsidie. Het kan zijn dat de Eurostars subsidie niet helemaal bij je project past, gelukkig heeft Hezelburcht meer subsidies op de website staan, op zowel Europees als nationaal niveau. Laat je informeren en ga het dialoog aan met de specialisten!

Related Post