Zakelijke software 4 veelgestelde vragen over Business Central software beantwoord

4 veelgestelde vragen over Business Central software beantwoord

4 veelgestelde vragen over Business Central software beantwoord post thumbnail image

Business Central, wellicht heeft u er al weleens over gelezen of heeft u er al eens iets over gehoord. Veel bedrijven kunnen inmiddels niet meer zonder. In deze blog willen we graag vier vragen over Business Central software die veel worden gesteld beantwoorden. Wat is Business Central nu eigenlijk precies en kan het worden gezien als de opvolger van Navision? Ook zullen we kijken voor welke soort bedrijven Business Central is ontworpen. Bent u benieuwd wie u meer kan vertellen over deze software? Onderaan deze blog vindt u het antwoord.

Wat is Business Central precies?

Business Central is een softwarepakket van Microsoft dat voluit ook wel Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt genoemd. Business Central is ERP (Enterprise Resource Planning) software. Met deze software worden alle processen binnen een bedrijf op één centrale plek samengebracht en kunnen ze op die manier beter op elkaar worden afgestemd. Het werken met meerdere softwarepakketten voor de verschillende bedrijfsprocessen, die vaak niet goed op elkaar aansluiten, behoort tot de verleden tijd. Alles is centraal geregeld en is ook voor iedereen toegankelijk. Van inkoop tot verkoop en van boekhouding tot voorraadbeheer, met Business Central is het in één oogopslag duidelijk waar de knelpunten en kansen zich bevinden.

Is Business Central de opvolger van Navision?

Ja, Business Central is inderdaad de opvolger van Dynamics NAV en Navision. Uiteraard zijn er wel wat veranderingen en verbeteringen doorgevoerd. Zo kan Business Central bijvoorbeeld ook vanuit de cloud worden benaderd. Dit maakt Business Central breder toepasbaar dan Navision. Zo kunt u zelfs aan de andere kant van de wereld zien hoe het er met uw bedrijfsprocessen voor staat. Bovendien wordt Business Central regelmatig bijgewerkt en van updates voorzien. Zo werkt u altijd met de laatste, nieuwste software. Tot slot biedt Business Central meer en betere opties om het softwarepakket op uw bedrijf en specifieke situatie en wensen af te stemmen.

Voor wat voor soort bedrijven is Business Central bedoeld?

Business Central is ontworpen voor het MKB, het Midden- en KleinBedrijf. Dat wil zeggen dat vooral de wat kleinere en middelgrote bedrijven hier het meeste profijt uit zullen halen.

Wie kan mij meer vertellen over Business Central?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Business Central of kunt u wel wat advies gebruiken? De experts van TCOG vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze software. Via de website kunt u een gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen met de Sales Manager. Hij kan u precies alle ins en outs vertellen en u van passend advies voorzien.

Related Post