Tips 4 redenen om te kiezen voor recyclebare plastic glazen

4 redenen om te kiezen voor recyclebare plastic glazen

4 redenen om te kiezen voor recyclebare plastic glazen post thumbnail image

Ga je een evenement organiseren en heb je glazen nodig? Kies dan voor recyclebare plastic glazen. Ze zijn heel handig en ze zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Wil jij weten waarom je het beste kan kiezen voor recyclebare plastic glazen? Wij hebben 4 redenen voor je op een rijtje gezet. 

  1. Duurzaam

Ten eerste zijn plastic glazen erg duurzaam. Veel mensen denken dat plastic glazen erg breekbaar zijn en dat ze dus niet lang meegaan. Maar integendeel: wanneer je een plastic glas op de grond laat vallen zal deze niet breken, maar een glazen glas wel. Plastic glazen kan je overal makkelijk mee naartoe nemen zonder te breken. En wanneer ze dan wel breken, is het geen groot probleem om ze te vervangen omdat ze relatief erg goedkoop zijn. Plastic glazen zijn dus ideaal voor evenementen als festivals! 

  1. Wegwerpbaar

Wanneer je plastic bekers koopt, kan je ze gewoon weggooien na gebruik. Je hoeft ze dus niet na ieder feestje af te wassen. Recyclebare plastic bekers zijn ook nog eens goed voor het milieu, dus gooi deze vooral bij het plastic afval weg!

  1. Gelegenheden

Zoals al eerder gezegd, zijn plastic bekers ideaal voor verschillende evenementen. Er zijn veel verschillende soorten plastic bekers, dus voor elk evenement is er wel een beker te vinden. Bij een bruiloft kan je bijvoorbeeld kiezen voor witte plastic en op een themafeestje kan je kiezen voor roze plastic bekers of bekers met een bloemenprint. Daarnaast heb je ook voor elk type drank weer een andere beker. Zo heb je lage bekers die perfect zijn voor bier en frisdrank, maar ook hoge glazen voor champagne of wijn. Ook zijn er plastic bekers voor elk budget!

  1. Online te koop

Recyclebare plastic bekers kan je makkelijk online bestellen. Er zijn veel webshops die plastic glazen aanbieden, in allerlei kleuren en vormen. Laat ze in grote aantallen naar je horecagelegenheid of bij je thuisbezorgen en je bent klaar voor een feestje!

Related Post