Marketing Pennen bedrukken: een leuke manier van reclame maken!

Pennen bedrukken: een leuke manier van reclame maken!

Pennen bedrukken: een leuke manier van reclame maken! post thumbnail image

Je bent vast wel eens een bedrukte pen tegengekomen met het logo van een bedrijf erop. Het is een subtiele, maar effectieve manier van adverteren. Bedrukte pennen worden dan ook vaak gebruikt als promotiemateriaal door allerlei soorten bedrijven. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? In dit artikel lees je alles over het bedrukken van pennen en hoe je dit kunt inzetten om jouw bedrijf te promoten.

Waarom zou je pennen laten bedrukken?

Bedrukte pennen zijn een goede manier van reclame maken omdat ze erg functioneel zijn. Iedereen heeft wel eens een pen nodig, of het nu thuis, op school of op het werk is. Door jouw bedrijfslogo op de pen te laten drukken, zorg je ervoor dat je bedrijf onder de aandacht komt bij de gebruiker én iedereen die hem ziet. Bovendien zijn bedrukte pennen relatief goedkoop om te laten maken en kun je ze in grote aantallen bestellen.

Welke soorten pennen kun je bedrukken?

Er zijn veel verschillende soorten pennen die je kunt laten bedrukken. Zo kun je kiezen voor balpennen, vulpennen, potloden, markeerstiften en meer. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Het is dus belangrijk om goed na te denken over welke pen het beste bij jouw bedrijf past en wat je wilt uitstralen.

Hoe werkt het bedrukken van pennen?

Het bedrukken van pennen gebeurt met een speciale druktechniek. Hierbij wordt het logo of de tekst die je op de pen wilt hebben eerst omgezet naar een bestand dat geschikt is voor de drukmachine. Vervolgens wordt het beeld overgebracht op de pen door middel van warmte of druk. Het resultaat is een bedrukte pen die klaar is om uitgedeeld te worden als promotiemateriaal.

Waar moet je op letten bij het bestellen van bedrukte pennen?

Als je van plan bent om pennen te laten bedrukken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo is het belangrijk om goed na te denken over het design van de pen en wat je er precies op wil hebben staan. Ook de kleur van de pen kan van belang zijn, afhankelijk van de uitstraling die je wilt creëren.

Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een betrouwbare leverancier die hoge kwaliteit pennen levert. Je wilt immers dat jouw bedrijf goed voor de dag komt.

Pennen zijn een slimme manier van reclame maken

Bedrukte pennen zijn een slimme manier van reclame maken. Het is een goedkoop maar effectief promotiemiddel dat door veel bedrijven gebruikt wordt. Door goed na te denken over het ontwerp en de juiste leverancier te kiezen, kun je bedrukte pennen inzetten om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Dus waar wacht je nog op? Laat snel jouw eigen unieke pennen bedrukken!

Related Post