Tips Hier komen kamerplanten vandaan

Hier komen kamerplanten vandaan

Hier komen kamerplanten vandaan post thumbnail image

Grote decoraties zijn vaak moeilijk te vinden en ook nog eens heel erg duur. Gelukkig weten wij een goedkopere optie die ook nog eens groter kunnen worden! Namelijk grote kamerplanten. Een grote kamerplant was eerst natuurlijk een klein plantje, je hoeft dus niet per se een grote plant gelijk aan te schaffen. Als je geduld hebt dan is de plant binnen een paar jaar net zo groot als een grote kamerplant. Maar als je gelijk een eye catcher in je kantoor wilt dan raden wij je aan om deze blog verder te lezen, wij vertellen hier namelijk meer over!

De plant groeit sneller door de juiste verzorging

Als je een plant goed verzorgt komt het ene naar het andere blad uit. Heb je dit niet? Dan hebben wij wat tips voor jou! Het eerste punt wat handig is om te weten of de plant een plant is wat in het licht kan of in de schaduw. Als de plant een schaduwplant is en de ruimte staat op het zuiden, dan komt er te veel licht binnen. De kamerplant houdt het dan helaas niet zo lang vol. De belangrijkste punten zijn dan ook de verzorging en de standplaats van de plant. Gelukkig is dit niet zo moeilijk, als je het eenmaal weet dan blijven jouw kamerplanten zeker een hele tijd mooi. Maar als de verzorging niet goed is, dan vindt de plant het alsnog niet zo prettig bij jou. De verzorging vergt dan ook iets meer aandacht, denk aan de juiste hoeveelheid water en de pot waar de plant in staat. Wordt de pot te klein? Dan heeft de plant geen plek meer om zijn wortels kwijt te kunnen. Op deze manier kan die niet zo goed doorgroeien. Als je merkt dat je plant al een tijdje niet meer groeit, til de plant dan eens op en kijk naar de wortels. Het kan zijn dat de wortels uit de pot groeien.

Meer informatie nodig?

Wil je graag meer weten over een kamerplant? Of weet je gewoonweg niet welke grote kamerplant je moet kiezen? Neem dan eens een kijkje op de website van Fleurdirect. Deze partij heeft een ruim aanbod aan kamerplanten, er zit er dus zeker eentje tussen die bij jou in de woonkamer past!

Related Post